ОКСИМОРОННИЯТ СВЯТ – НОВИЯТ МИ БЛОГ ЗА ЛИТЕРАТУРА И КУЛТУРА

Пламен Асенов 

01.06.2009 

За създаване на по-голяма прегледност в хаотичния свят наоколо, реших да отделя литературните от журналистическите си текстове в нов блог. Името му е ОКСИМОРОННИЯТ СВЯТ и до него може да се стигне лесно по няколко начина:

– през блогрол-а на този блог

– ако в Гугъл напишете Оксиморонният свят

– или на адрес http://www.passenov.wordpress.com

Освен мои книги или части от тях, в него ще публикувам също текстове на приятели, които според мен си струва да бъдат прочетени, както и материали за интересни културни явления, събития и хора извън литературата.

Готов съм да публикувам също и текстове на напълно непознати за мен хора, стига да преценя, че си струва да бъдат публикувани. За целта можете да предложите свой текст или добра идея на адресите в Контакт.

Реклама

3 коментара

 1. Петър Филчев said,

  …и тъй като Ви зачитам статиите в Кафене.нет, позволявам си да ви кажа: с блога Оксиморонният сте замислили полезно, хубаво дело.
  П.Филчев.

 2. P. Athanasov said,

  Оксиморон значи света между двете крайности. Света между студено и топло. Света между черно и бяло. В културата той може да е между старо и ново, но може и да между нищо и нещо. Имаме министър на културата скулптор, а за скулптурата чуваме само от време на време. Хубаво е, че Асенов споменава поне Ненко Маров. А за огромната експозиция на българската скулптура в град Хиил в Белгия, за която е нужно количка за голф, за да се види поне за два часа, нищо не се знае. Ако не беше италианеца Берлускони у нас, колко щяха да знаят, че има скулптор с името Чапкънов. А е съвсем лесно да се въртим по интернета и да вкарваме, това което ни падне от време на време.

 3. Тодор Влаев said,

  Следя с интерес написаното от Вас. Желая Ви успех!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: