ZODIAC OF THE DEATH – POETRY NIGHT IN SOFIA /pictures by Damian Serkedjiev/

На 11 март в книжарница „Хеликон“ в София се случи един поетичен джем-сешън, в който бях въвлечен заедно с господата Георги Ангелов и Йордан Евтимов, специалисти по литературата и ироници от класа.

Мисля че и тримата успяхме да се разгърнем, поне донякъде, в полето на импровизацията, а публиката, засипана от простотии и умности досежно моята поезия, героично устоя и дори се смееше на моменти, с което демонстрира не само истински стоицизъм, но и добър литературен вкус.

Събитието бе запечатано в картинки от режисьора Дамян Серкеджиев и можете да добиете бегла представа за случилото се, ако успеете да отворите този линк

http://picasaweb.google.bg/serkedjiev/bDpmrI?feat=directlink

Трябва да декларирам, че не харесвам онази снимка на Дамян, колкото и художествена да е иначе тя, в които се загатва, че темето ми е плешиво. Може да изглежда странно, но снимките, в които се загатва за голото теме на Жоро Ангелов, ми харесват. А пък Йордан Евтимов стои добре на всички снимки, щото си няма плешиво теме. Все още.

Така или иначе, и аз все още не съм попадал на научно изследване за това дали истинската плешивост пречи или помага на истинската поезия, затова ще оставя въпроса отворен. Макар че ако изводи се правят само от известното ни за колегата Шекспир…..

Пламен, 13 март 2009

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: