„Великите европейци“ в бирария „Котка и мишка“: КНИГОПИЕНЕ С БИРОЧЕТЕНЕ

август 17, 2019 at 6:19 am (Публицистика) (, , , )

На 17 август, събота, от 14.30 ч. докогато издържат, Пламен Асенов, автор, и Александър Гьошев, художник на книгата „Великите европейци”, ще представят първата част от така очакваната книжна поредица, докато пият бира в „Котка и мишка”, прочутото заведения в прочутия пловдивски кв. „Капана”.

Гаранция, че двамата творци ще се борят докрай със себе си, за да дадат автографите, които публиката неистово настоява да получи, докато жадно се опитва да преодолее типичната за летните месеци зла болест, наречена обезбиряване.

Да, за да видите на живо двама пияни пловдивски интелектуалци, можете да дойдете в „Котка и мишка” дори в 10 вечерта. Те ще устоят!

Но по-добре е да не чакате дотогава.

Ако искате да имате реална полза от съчетанието „книга с бира”, тоест, да чуете от споменатите мъдреци нещо наистина смислено по темата за възходите и паденията на реалната ни българска духовна родина – Европа, натъпчете се хубаво за обед и веднага дотърчете на книгопиене с бирочетене, за да полеете натъпканото. Така, като истински пантагрюелисти, ще съчетаете удоволствията и ползите от внезапното смесване на материалнота и духовното начало у човека, което често води до непредвидими прозрения.

А ако случайно не сте тукашни и не успеете да намерите бирарията „Котка и мишка”, седнете и пийте бира някъде другаде, докато Пламен и Сашо се доклатушкат и там да представят книгата „Великите европейци”.

Първа част от поредицата „Великите европейци” и нейните автори гарантирано ще намерите в бирария „Котка и мишка” – Пловдив, кв. „Капана”, ул. „Хр. Дюкмеджиев” 14, на 17 август 2019 г., от 14.30 часа нататък.  

Заповядайте!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: