ТЕКУЩИ РЕПЛИКИ – 3

юли 27, 2010 at 2:08 pm (Публицистика) (, , )

Пламен Асенов

ОБИЧАМ НЕК.

И НАЧИНА, ПО КОЙТО ХАРЧИ ПАРИТЕ НИ.

И НАЧИНА, ПО КОЙТО ШЕФЪТ НА НЕК КРАСИМИР ПЪРВАНОВ Е ИЗНЕНАДАН, ЧЕ НЕК ХАРЧИ ПАРИТЕ НИ ЗА ЕКЗОТИЧНИ ПРОЕКТИ, А НЕ ЗА РЕМОНТ НА МРЕЖАТА.

ОБИЧАМ СЪЩО ОБЯСНЕНИЕТО, С КОЕТО СЕГА ДКЕВР ЩЕ РАЗРЕШИ НА НЕК ДА НИ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА, ЗА ДА СЕ ПОКРИЯТ СПЕШНИТЕ НУЖДИ ОТ РЕМОНТ НА МРЕЖАТА.

МИЛО И РОДНО МИ СТАВА НА ДУШАТА – СЯКАШ ПАК СЛУШАМ “ВИСОКИ СИНИ ПЛАНИНИ”.

ИСКАМ ДА СЕ ЗАПИША В НЕК. 

/Рапорт на пионерче пред строя на българските граждани, всички до един доброволни сътрудници на НЕК/

Бележка на автора: Появата на тази рубрика се стимулира от красотата и дълбокия смисъл на заобикалящия ни свят. В същото време тя е посветена специално на хората, които подпомагат, включително финансово, съществуването и развитието на блога ми.

4 коментара

 1. Spirographus said,

  Г-н Асенов, само да ви подсетя за ПейПал линк-а, за който споменахте че ще проврите. По банкови причини това ми е единствения практичен способ засега да ви подкрепя финансово.

  Благодаря ви

 2. zlatarova said,

  За жалост финансово не мога да Ви подкрепя.Пенсионер съм,изплащам кредит „енергийна ефективност“,живея от 4 години без отопление.Мразя НЕК,все повече.От Вашата публикация разбирам,че шеф е Кр.Премянов,приятеля на Р.Спасов(синът на генерала М.Спасов).Това са хора-„обирджии“(най-вече на човешки живот), друго не знаят.Правят го много елегантно.

 3. asenov2007 said,

  Г-жа Златарова,
  Благодаря ви за редовното присъствие в блога ми и за коментарите. Тази подкрепа е предостатъчна. Другата е за който може.
  Само едно уточнение към последната ви блележка – не е Красимир Премянов, а Красимир Първанов шефът на НЕК, не е онзи, за когото се сещате. Макар че и на мен ми е трудно да схвана разликата.
  Доскоро и успех
  Пламен

 4. Kardinal Richehlieu said,

  Г-н Асенов,дълги години преди Л.Каравелов,да ни „ощастиливи“ с „явлението киворазбрана цивилизация“,дори след падането на Рим,опустошаването на Западна Европа и великите пътешествия и географски открития, в зората на Ренесанса,Западът потегли още по на запад ,а Византия в т.ч. и ние и останалите понасяхме нови и нови нашествия от Азия.
  Жалко,че Григорий Цамбалак в т.ч. и киевски митополитьс равностойно , интелектуалното равнище на константинополски патриарх и незаконорден син на Иван Шишман и майка му византийска принцеса, внукът на Иван Алексансдър от тази „снаха“ ,все е забравен и недооценеен радетел още във Флоренция и Ферара /1438-39/ за единство на православието и „латинците“ преди идването на Сигзмунд при чичо му Иван Срацимир 1396 г. за обсада на Никопол.
  Не само последните десетилетия са рехава реколта, по отношение на истинската медийна свобода,парламентаризма и принципите на хуманизма и общоприетите човешки ценности.
  Нищо чудно,че,дори заплашват да ни приковат на позорен комичен стълб и
  потънем в мрака на европейския политически небосклон,,преди новите поредни напъни, да се достигне статистически средноевропйско равнище, а великата цел да догоним Швейцария,да бъде оставена милостиво на други.
  Good morning to every body,no matter when and were:Long is the way to Tipperary!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: