ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП-то

юни 18, 2009 at 7:41 pm (Публицистика) (, , , , )

Иван Тотев

18.06.09

От блога на Иван Тотев – http://bg.netlog.com/ivantotev

Идват избори. Текат предизборни срещи. Вихрят се и предизборни концерти. Електоратът идва, потапя се изкуството и аха да се удави, го спасяват с напомняне за кого да гласува.

В предизборните концерти има постоянни лица, към които е задължително да се отнесем с уважение – от години Михаил Белчев, Богдана Карадочева, Васил Найденов и Хилда Казасян подкрепят с музиката си едни и същи политически сили, с което се легитимират като граждански отговорни хора. Има и потресаващи примери за “професионализъм” в смисъл, че професионалистът е човек, който печели, когато и както може. На предишните предизборни концерти прочутият цигулар Васко Василев в рамките на 2-3 дни изнесе два концерта в пловдивския Античен театър. Единият беше в подкрепа на СДС, другият – на НДСВ. Както се казваше преди време – браво, Васко, браво, Василев!

Вече имаме нова глава в историята на предизборните концерти. В Пловдив, на 17 юни, в панаира се проведе предизборен концерт в подкрепа на БСП.
Да гласуваме за БСП ни приканваха “Академичният ансамбъл за песни и танци на вътрешните войски в руското МВР”, както е написано във вестник 24 часа и соченият от едни лоши хора като тартор на руската мафия – Йосиф Кобзон. Какво още да чакаме, Ал Капоне ли да докарат да ни каже, че трябва да пуснем бюлетината за БСП-то? Не, Ал да спи спокойно вечният си сън, защото и Йсиф Кобзон, подкрепен от ансамбъла на руското МВР са сериозни агитатори. И да се разберем – да си гласуваме, както ни съветва Кобзон и Академичния ансамбъл на вътрешните войски на МВР на Русия, за да не се налага вместо хора на онова МВР, следващия път да дойде самото руско МВР с вътрешните си войски.

И аз бях там, слушах, танцувах, веселих се, ядох, пих и по брадата ми тече.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: