ПЪРВАНОВ ДА СИ ХОДИ СЪЩО – 40

март 16, 2009 at 11:28 am (Публицистика) (, , , , , , , )

Пламен Асенов

 

16.03.2009

 

/Освен псевдосоциалистическото-псевдолиберално правителство, което трябваше отдавна да си е отишло, защото е спирачка по европейския цивилизационен път на България, президентът Първанов трябва да си ходи също. Всеки ден до свалянето, до подаването на оставка, до изтичане на мандата му или до реализацията на някое от предвидените по Конституция крайни събития, свързани с невмъзможност от негова страна да изпълнява функциите си, ще посочвам тук различни основания защо това трябва да се случи./

 

Президентът Георги Първанов трябва да си ходи, защото

 

е отговорен за възстановяване на комунистическата клановост в българската политика. Станишев – премиер, Пирински – шеф на Парламента, Бокова – дипломат с поглед към ЮНЕСКО и ред други повече или по-малко известни имена от старите вестници отново водят България към светлото бъдеще.

Е, сега пътят натам уж е обратен на този, по който ги водеха бащите и дедите им, но, комунизъм или демокрация, кой ти гледа, нали има келепир.

 

Ама изглежда не само добре изучено е това поредно поколение комунисти, ами и талантливо. Като се погледнат светските хроники по вестници и телевизии, човек ще попадне я на Живкова, я на Калев-Балев. И славата им – почти като на Азис, мила моя майньо льо…..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: