ПЪРВАНОВ ДА СИ ХОДИ СЪЩО – 23

февруари 27, 2009 at 2:29 pm (Публицистика) (, , , , )

 

Пламен Асенов

 

27.02.2009

 

/Освен псевдосоциалистическото-псевдолиберално правителство, което трябваше отдавна да си е отишло, защото е спирачка по европейския цивилизационен път на България, президентът Първанов трябва да си ходи също. Всеки ден до свалянето, до подаването на оставка, до изтичане на мандата му или до реализацията на някое от предвидените по Конституция крайни събития, свързани с невмъзможност от негова страна да изпълнява функциите си, ще посочвам тук различни основания защо това трябва да се случи./

 

Президентът Георги Първанов трябва да си ходи, защото

 

постоянно му се привиждат разни платени антибългарски кампании, провеждани чрез платени от неизвестни антибългарски сили участници в тях и подкрепяни от още по-неизвестни платени антибългарски сили. След което се оказва, че нормални хора под формата на телевизионни екипи на ВВС, чешки художници или немски учени идват отнякъде /понякога дори не идват физически, само духовно, а физически си стоят на безопасно/ и ни отварят очите за неща, които ние, българите, не знаем, не виждаме или не искаме да видим.

Или може би – не трябва да видим, според онези напълно известни, напълно неплатени и напълно пробългарски сили, които също му се привиждат на президента. Или може пък и да не му се привиждат?

 

Това с привиденията е лоша работа. Познавах един човек, който всяка нощ  виждаше до 12 различни от тях и сънуваше такива кошмари, че на другия ден задължително трябваше да си отспи на работното място. Ама той пък не работеше президент и оттам – поведението му на работното място не създаваше опасност за националната сигурност.

В случая с Първанов нещата са по-особени, защото се знае, че антибългарските сили действат не само нощем, но и посред бял ден. Така че опасностите дебнат денонощно и човекът със сигурност не може да си отспи. Вече толкова години…..

 

 

 

 

 

1 коментар

  1. Борис Петров said,

    Да си ходи!
    Да си ходи!!
    Ама – надали…
    Уви.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: