ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Възможност за реклама в сайта kafene.net

 

Продуцентска къща

 

ECLIPSE PRODUCTIONS

 

Тарифа за реклама в базираните в Лондон сайтове kafene.net и kafene.info

 

 

ЗА САЙТОВЕТЕ kafene.net и kafene.info ЗАЩО ДА РЕКЛАМИРАМЕ В ТЯХ

 

      През 2006 година журналисти от закритата наскоро преди това Българска редакция на ВВС създадоха базирания в Лондон сайт kafene.net, за да съхранят и продължат да развиват крехката традиция на обективната и свободна българска журналистика.

      Сайтът бързо придоби авторитет и стана истински медиен център за  информация и анализи, свъзрани с български и световни събития, много от които могат да се прочетат първо тук. Или само тук.

      По-късно бе създаден и сайтът kafene.info , който има същото съдържание, но е с нов, подобрен дизайн и своя отделна читателска аудитория.

      Сайтовете се посещават предимно от високообразована публика, която включва елита на обществено и политически активната част от българите в България и в чужбина, хора, които са лидери на мнение в своите професионални и приятелски кръгове, журналисти, политици, бизнесмени, хора от средната класа с добър социален статус и собствен поглед за света и живота.

      Към началото на 2009-та година само kafene.net има вече средно около 55 хиляди уникални посещения на месец, с тенденция за постоянно и стабилно нарастване. За да запази и развие тази тенденция и като стъпка към пълно професионализиране, през тази година сайтът за първи път се отваря към директни контакти с бизнеса и предоставя възможности за реклама.

      Официално оторизиран представител, чрез който могат да се сключват договори за реклама в сайтовете kafene.net и kafene.info, е регистрираната в Пловдив продуцентска къща ECLIPSE PRODUCTIONS.

      Освен познатите общи достойнства на електронната реклама – висок тираж, 24-часова лесна достъпност, ниски цени, активна публика, представянето на вашия бизнес в kafene.net и kafene.info носи сериозното допълнително предимство, че сайтът се посещава активно от българи-емигранти по целия свят.

      Голяма част от тях поддържат жив интереса си не само към събитията в България, но и към всекидневния живот тук, към възможностите за контакти и подпомагане на  техните най-близки хора, към възможностите за реализация на бизнес-планове или завръщане в Родината, към възможностите за посещение на любими места и припомняне на скъпи спомени.  

     Затова да се рекламира в kafene.net и kafene.info е подходящо за компании от много широк спектър – като се започне от финанси и комуникации, мине се през туризъм и имоти и се стигне до медицински и социални услуги. При това, поради атрактивните цени, рекламата в kafene.net е достъпна не само за големи и средни, но и за по-малки еднолични фирми.

      Огромно допълнително предимство носи и същественото засилване на ефекта от публикуването на вашата реклама в два сайта едновременно – kafene.net и kafene.info – на цената на един.

 

УСЛОВИЯ И ПРИНЦИПИ НА РЕКЛАМАТА В kafene.net и kafene.info

 

      – характерът, перспективите за развитие и цените за реклама в сайтовете kafene.net и kafene.info предполагат успех за по-дългосрочните рекламни стратегии, а не толкова за търсещите моментален ефект

      – през първите шест месеца на тази година рекламните договори се сключват при гарантирани месечно 55 000 уникални посещения в сайта kafene.net, като големият бонус е, че рекламата се появява едновременно и в сайтаkafene.info, без за това да се плаща допълнително, независимо колко уникални посещения извън предвидените 55 000 се получават по този начин

      – в края на всеки месец рекламодателят получава в електронен вид точната информация за броя на посещенията в двата сайта през месеца

      – ценовите условия по тези договори остават валидни за целия срок, за който са сключени договорите, т.е. рекламодателят не заплаща допълнителни суми, ако, поради очакваното динамично нарастване на броя на уникалните посещения в kafene.net, те надхвърлят, дори и значително, предвидения по договор минимален брой от 55 000

      – в обратния случай, ако уникалните посещения в рамките на договорения срок се окажат по-малко от минимално предвидените, съответната реклама остава и на двата сайта, докато се изпълни условието за посещаемост в kafene.net, без рекламодателят да заплаща допълнителни суми за това  

 

ТАРИФИ ЗА РЕКЛАМА В САЙТА kafene.net

 

      Тарифите са предвидени за рекламни банери и карета с обем до 35 kb и формат до 350Х250 пиксела, при гарантирани месечно минимум 55 000 посещения в сайта kafene.net и независимо от това колко посещения има за същата реклама, публикувана на сайта kafene.info.

      Възможностите за реклама са в две основни групи – за заглавната страница и за вътрешните страници, които са общо пет – Новини, Анализи, Спорт, Union Jack /британски медии/ и Клюки.

 

Заглавна страница и вътрешни страници Новини и Анализи:

 

Позиция 1, над главата на сайта – 18 лв. на месец за хиляда импресии

Позиция 2, горе вдясно под главата на сайта – 18 лв. на месец за хиляда импресии

Позиция 3, вляво, от горе до долу, до основния текст – 16 лв. на месец за хиляда импресии

Позиция 4, централно в долната част на сайта – 14 лв. на месец за хиляда импресии

  

Вътрешни страници – Спорт, Клюки и Union Jack:

 

Позиция 1, над главата на сайта – 15 лв. на месец за хиляда импресии

Позиция 2, горе вдясно под главата на сайта – 15 лв. на месец за хиляда импресии

Позиция 3, вляво до основния текст – 12 лв. на месец за хиляда импресии

 

ЗАБЕЛЕЖКИ:

 

      – За сключените през следващите шест месеца договори, независимо от тяхната дългосрочност, рекламата в kafene.info се появява автоматично и едновременно, в същия обем, на същото място и за същия срок, както рекламата в kafene.net, без за това да се заплаща допълнително

 

      – При сключване на дългосрочен договор – 12 месеца или повече, както и при поръчки, по-големи от 3 000 лева на месец – възможност за договаряне на отстъпки.

 

      – Посочените цени са без ДДС

 

КОНТАКТИ:

 

Телефон за връзка: +359  32  63 15 37

 Моб. тел.                  + 359  888  608 422

Е-мейл: totodorov@gmail.com

Тодор  Тодоров

 

 

Реклама

1 коментар

  1. zlatarova said,

    Как да рекламирам,като през 1996г.регистрирах фирма“ТЕРЕРА-2000-Стефанка Сивриева-Златарова“,за да съхраня събраната информация и мои разработки(научно-технически и др.),поради това че няма кой да поеме дейност в помощ на колегите строителни инженери и архитекти по поведение на продукти и конструктивни елементи при повишени и високи температури в условията на пожар(показателите „огнесъпротивление“ и „огнеустойчивост“-основни при проектиране за безопасност).Направих сайт „http://www.sivrieva-zlatarova.com ,за да знаят колегите европейските изисквания.Но МВР и МРРБ изработиха норми и правила -основа за корупционни практики-все едно случайния пожар е задължителен за всяка сграда.Няма оценка на риска,няма прилагане на вторите части на конструктивните стандарти,няма и статистически данни.Има само думи,думи,извън общо приета терминология,извън физични и химични закони…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: