За съдържанието – накратко

Този блог съществува реално от 17 ноември 2007 и се развива главно в две посоки – публицистика и литература.

1. Публицистика

В категорията „Публицистика“ се появяват актуални неща – например петъчните анализи, писани за австралийското радио SBS от ноември 2007 насам. И други, ако има.

2. Литература

В литературната секция на блога можете да прочетете /или да прочетете на децата и внуците си/ истории от книгата „Цвета и Търла-Мърла“. Това е първата от общо трите части на поредицата „Светът на Цвета“, която излезе през май 2007 и може да бъде купена в книжарниците /с късмет/ или да се поръча с отстъпка на адрес magelanus@abv.bg 

В категорията „Поезия“ могат да се видят дванадесетте стихотворения от „Зодиак на смъртта“, заглавният цикъл на едноименната ми поетична книга, която беше издадена в края на 2008 година от пловдивското издателство „Жанет 45“.

Ако отидете на страницата със странното заглавие „Фрагменториум“, ще прочетете първата част от книгата ми „Оксиморонният свят“, а в „Оксиморонии“ ще видите втората част. Третата част – „Импетус“, още се пише. Това е книга, в която се опитвам да покажа, че истината за света не винаги ни помага да разберем дали светът е истински.

Тук може да се прочете също „Истината за завладяването на Мексико“, една от трите ми пиеси, за които се търси подходяща сцена.

Реклама

2 коментара

  1. Joro T. said,

  2. flash igri said,

    Bravo 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: